Terug

In dit digitale tijdperk is het belangrijk om een goede website te hebben.

2022

Het gezicht achter Webtactic

portret

Mijn naam is Andy, een eerlijk, vrolijk, enthousiast, creatief en leergierig persoon. Bepakt met 10 jaar ervaring op het gebied van webdevelopment en digital media design help ik jouw je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Van droom tot missie

Webtactic is mijn missie. Mijn missie om jou als ondernemer te adviseren en te helpen met het opbouwen van jouw online identiteit, dat doe ik door het bouwen van snelle doeltreffende websites die makkelijk te onderhouden zijn.

Want tijd is kostbaar, toch? Als ondernemer heb je het druk genoeg met ondernemen. Daarnaast wil je je kunnen focussen op de groei van je bedrijf en je niet druk hoeven maken over het onderhouden of aanpassen van je website.

Webtactic ontzorgt

Ik bouw en onderhoud jouw website zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. En mocht je toch zelf iets willen aanpassen, dan kan dat prima zonder kennis te hebben van een of ander ingewikkeld CMS.

Andy aan het werk

Ik heb een logo, visitekaartje of huisstijl nodig

Door mijn grafische achtergrond ben ik ook bedreven in het ontwerpen van logo's, opzetten van drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers en meer. Daarnaast adviseer en ondersteun ik waar nodig bij je bestaande website, huisstijl of drukwerk.

Mijn speelgebied:

  • Domeinregistratie
  • Web design
  • Web development
  • Onderhoud aan bestaande websites
  • Logo & huisstijl design
  • Visitekaartjes, flyers en ander drukwerk
  • Advies/ondersteuning op je bestaande website of drukwerk

Interesse gewekt?

Bel 06 15 65 20 39 of stuur een mail naar info@webtactic.nl.
Je mag ook het onderstaande formulier gebruiken om contact op te nemen.