Terug

Logo en visitekaart ontwerp voor Ad

Ati Automotive
2021

In het kort

Door de jaren heen heeft Ad veel gewerkt in de automotive branch, schade herstel, APK's, verkoop. Noem het maar op en Ad heeft er ervaring mee. Sinds 2021 is Ad met pensioen en was het dan ook tijd voor een nieuwe stap. Zijn eigen bedrijf, Ati Automotive, was dan ook snel geregistreerd bij de KVK.

Een ontwerp laten maken

En daar hoort natuurlijk een logo en een visitekaartje bij. Ad aarzelde niet en nam contact op met Webtactic om een logo en visitekaartje te laten ontwerpen.

Logo ATI Automotive

Want ook bij Webtactic kun je terrecht voor een logo of visite kaartje. Met de DTP kennis en achtergrond in de grafische wereld zijn wij de beste partij voor jou, en zo ook voor Ad.

Design keuzes

Het logo moest natuurlijk de link leggen met de automotive branch, het moest een beeldmerk, maar ook een geschreven logo zijn. Na wat design voorstellen zijn we uitgekomen bij zijn huidige logo welke hij trots op zijn visitekaartje draagt!

Visitekaartjes

Door Webtactic is mijn logo gemaakt, zeer professioneel, precies wat ik voor ogen had

en in een korte tijd.

Enige tijd later op dezelfde wijze het ontwerp en uitvoering van de visitekaartjes.

Kortom een partner waar je iets mee kunt en die voor je klaar staat.

Webtactic bedankt Ad voor deze leuke diverse opdracht, het was een genoegen om een logo en visitekaartje te mogen ontwerpen voor je.

Interesse gewekt?

Bel 06 15 65 20 39 of stuur een mail naar info@webtactic.nl.
Je mag ook het onderstaande formulier gebruiken om contact op te nemen.